[http://www.diresco.be/fr/default.cshtml?nav=1]
[./index.html]
[./definition_nl.html]
[./finition_nl.html]
[./nouveautes_nl.html]
[./france_nl.html]
[./seuil_nl.html]
[./dalles_nl.html]
[./fenetre_nl.html]
[./encadrement_nl.html]
[./croute_nl.html]
[./cheminee_nl.html]
[./elements-decoratifs.html]
[./lavabo_nl.html]
[./table.html]
[./boite.html]
[./entretien_nl.html]
[./historique_nl.html]
[./entreprise_nl.html]
[./unistone_nl.html]
[./silestone_nl.html]
[./diresco_nl.html]
[./compac_nl.html]
[./granit_nl.html]
[./marbre_nl.html]
[./pn_nl.html]
[./video_nl.html]
[./promotion_nl.html]
[./contact_nl.html]
[./index.html]
[./index_nl.html]
[./index_es.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Belgian Blue
COMPOSIET van het merk DIRESCO

Binnen het merk DIRESCO, stelt de Marmerslijperij, als alternatief voor de Belgische Blauwe Hardsteen, de tint "Belgian blue" voor. “ Belgian blue” is een composiet die de blauwe steen nabootst. 
Het voordeel van dit product tegenover een kalksteen is dat deze niet  gevoelig is voor citroensappen en is krasvrij.

Deze composiet is geschikt voor keukenbladen, venstertabletten of een paar m² tegels. 

Op aanvraag, zijn de andere tinten ook beschikbaar.
  

Diresco Stone heeft een aantal troeven waardoor het produkt momenteel enorm in opmars is in de keukenwereld. De krasvastheid en vloeistofdichtheid maken dat deze steen uitermate geschikt is als keukenwerkblad. Bovendien speelt het kleurengamma van Diresco perfect in op de tendens van egale kleuren in keukenwerkbladen, zoals egaal wit, zwart, bruin, beige,…

  

Steeds meer wordt de Diresco kwartscomposiet ook gebruikt in verschillende badkamertoepassingen. Niet alleen voor badkamermeubels, maar ook voor badbekleding, wandbekleding voor douches en badkamervloeren. Hier wordt dikwijls onze anticato-afwerking gebruikt. Deze afwerking scoort immers het hoogst op gebied van slipvastheid.

Naast alle bovenstaande toepassingen wordt Diresco Stone ook nog gebruikt in allerlei andere toepassingen in de interieurafwerking. Van vloeren, trappen tot schouwbekledingen. De hardheid maakt dat het produkt goed scoort op gebied van slijtvastheid. Onze Belgian Blue bijvoorbeeld, een variant op de Belgische blauwe steen, is veel harder en krasvaster dan de echte blauwe steen en wordt daarom veel gebruikt als vloer, trap of schouwbekleding.

  

Ook als tafelblad wint kwartscomposiet aan populariteit. Niet meer alleen in de keukenomgeving waar dezelfde steen als het werkblad dikwijls als tafelblad gebruikt werd maar ook in andere omgevingen zoals vergaderruimtes, eetkamertafels, salontafeltjes,… wordt het produkt gebruikt. Er zitten nogal wat warme bruintinten in het gamma die perfect met hout te combineren zijn of egaal wit en zwart dat met inox of aluminium gecombineerd wordt. De mogelijkheden zijn enorm.

  
CREËER UW EIGEN KEUKENBLAD...
TIP:
De "Belgian blue" van Diresco heeft dunne witte golven en kleine witte stipjes wanneer de "Blue" van Unistone alleen maar witte stipjes heeft. 
  
SCIERIE des Carrières de MAFFLE bvba
 Steenkapperij van Belgische Blauwe Hardsteen - Arduin